De siste dagene av skoleåret venter på oss

Skolen

Torsdag 14.06. hadde siste pulje av elevene på 10.trinn sin muntlige eksamen. Vi er stolte over hvor godt elevene har jobbet, at vi fikk ros fra eksterne sensorer både for det de leverte faglig og at de var blide og høflige. Gratulerer til alle elever på 10.trinn! Nå er deres første skrftlige og muntlige eksamen over. 

Fredag 15.06. feirer våre muslimske elever, foresatte og ansatte Eid. Vi ønsker dem alle sammen Eid Mubarak!

Mandag 18.06. er det nok en stor dag. Vi får besøk av elevene som skal begynne på 8.trinn til høsten fra kl 12.00-1400 og det gleder vi oss veldig til. 

Samme dag, klokken 15.30-16.00, inviteres alle som har tid og anledning til å komme for å se på en forestilling av og med elevene på 9.trinn. Dette er et prosjekt de har vært med på hele dette semesteret  og vi er stolte over det de har fått til. Forestillingen har overskriften "Sammen om å sette spor". Prosjektet har navnet SKUP og dette er et samarbeid vi og flere andre skoler har i Oslo med Oslo MET og Utdanningsetaten. Velkommen til forestilling!

Tirsdag 19.06. ber vi alle om å se på de respektive trinns ukeplaner for informasjon. 

Onsdag 20.06. har elevene på 10.trinn sin vitnemålsutdeling i Apalløkkahallen fra kl 18.00. Vi minner om at foresatte på 8. og 9.trinn er bedt om å melde seg som kakebakene og vakter av FAU. Mange har meldt seg, men vi har fremdeles plass til flere. Ta kontakt med klassekontakt eller FAU-leder Camilla Huseby (se hjemmesiden for kontaktinfo) om noen vil melde seg til tjeneste. Informasjon om denne dagen for 8. og 9.trinn ser dere på ukeplanen. 

Torsdag 21.06. er det siste skoledag før ferien og vi avslutter med en felles samling i Apalløkkahallen for elevene på 8. og 9.trinn. Til denne samlingen er også elevene på 10.trinn velkommen. 

Fredag 22.06. er første sommerferiedag og første skoledag etter ferien er mandag 20.08.18