God juleferie til alle elever og foresatte

God jul

Etter en innholdsrik, fin og annerledes høst har vi kommet til siste dag før juleferien! Det var godt å være samlet på skolen igjen de siste ukene før jul etter hjemmeskoleperioden. For noen flotte og flinke elever vi har. De siste dagene har det vært litt ekstra julestemning på skolen innimellom hel- og halvdagsprøver og lærerike timer der elevene har utviklet seg videre faglig og sosialt. I dag fikk elever og ansatte seg en overraskelse da isbilen kom. Den var her forrige gang i solskinnet i juni med is til alle. Nå kom den igjen med juleis til elever og ansatte. Det var stor glede i alle rom og mange elever som takket fint og sa god jul!

I juleferien vil miljøteamet være tilgjengelige for elever som kunne ønske og trenge dette. Hjertetelefonene er åpne mandag 21.12. og tirsdag 22.12., mandag 28.12., tirsdag 29.12. og onsdag 30.12. fra kl 12.00-15.00 alle dager. Ring gjerne til Kamal, Mohammed, Kleotika, James, Lailan eller Mia. De vil gjerne snakke med elevene. 

Det er også tilbud om aktiviteter i ferien. Det er sendt ut egen skolemelding til alle elever og foresatte med informasjon om dette og med en egen påmeldingslenke.

  • Mandag 21.12. blir det FIFA-turnering, sjakk og førjulskos på zoom med James, Kamal og Lailan
  • Tirsdag 22.12. blir det FIFA-turering, sjakk og trening med James, Kamal og Lailan
  • Mandag 28.12. blir det FIFA-turnering, sjakk og trening med James, Srdjan, Kamal og Lailan
  • Tirsdag 29.12. blir det FIFA-turnering, sjakk og hyggekveld med James, Srdjan, Kamal og Lailan
  • Onsdag 30.12. blir det FIFA-turnering, sjakk og trening med James, Kamal og Lailan 

Alt vil foregå på zoom. Vi håper at mange melder seg på og blir med

Vi ser fram til å møtes igjen mandag 04.01.21. Første uke blir det samme timeplan som vi har hatt de to siste ukene før jul. 8.trinn begynner 08.30, 9.trinn begynner 09.00 og 10.trinn begynner kl 08.45. Noen starter med hjemmeskole første del av dagen og noen møter opp her på skolen. 

Nå ønsker vi for alle at dere får fine feriedager sammen og at alle er flinke til å ta hensyn til smittevernreglene slik at vi kan unngå at flere blir smittet og syke av covid-19. 

 

God jul og godt nytt år fra alle oss på Apalløkka

v/ skolens ledelse