Høstferien venter på oss

Oppdrag for Lif laga

Etter åtte innholdsrike skoleuker, venter ei uke ferie på oss. Alle elever har vært på overnattingstur i løpet av disse ukene. Vi har hatt foreldremøter på alle trinn. Elevrådet er valgt, FAU og driftstyret har hatt sine første møter, vi har satt igang med mange spennende oppgaver under overskriften Folkehelse og livsmestring, det har vært skolevalg på skolen og denne uka ble avsluttet med tre fantastiske valgfagsdager. Det har vært liv og røre og aktivitet fra tidlig morgen til seint på ettermiddagen i alle de ulike valgfagsgruppene - Fysisk aktivitet og helse, programmering, design og redesign, friluftsliv, produksjon for scene, teknologi i praksis og medier og kommunikasjon. 

I høstferien arrangerer vi høstferieskole i samarbeid med bydelen på mandag og tirsdag. 

Alle elever har fått nye selvtester med seg hjem i dag. Disse skal brukes mandag og torsdag i høstferieuka og før man kommer på skolen igjen mandag 11.10. Dersom elevene ikke var på skolen i dag, kan man komme til skolen mandag 04.10. eller tirsdag 05.10. på dagtid og få en selvtest i skolens resepsjon. 

Vi ønsker alle en riktig god høstferie og gleder oss til å se alle elever og ansatte igjen mandag 11.10.21 til vanlig tid.