Hovedseksjon

Julehilsen fra Apalløkka

Illustrasjon god jul

Alle dere 443 elever skal vite av vi vil dere så inderlig vel! Vi vil at dere skal lykkes både faglig og sosialt. Dere har vist oss at dere er kreative, snille, unike og rett og slett de beste elevene vi kan tenke oss. 8.trinn har kommet halvveis på sitt første år, 9.trinn er midt i sin ungdomsskoletid og 10.trinn har oppløpet og innspurten igjen. Vi låner dere i kun 3 år, barneskolen var 7 år. Vi har det travelt! Vi har det travelt med å lære deg å være den beste versjonen av deg selv. Det er svært viktig for team-Apalløkka at DU har det bra. For å lære må du trives.

Skolens ønske til dere er at dere skal GJØRE SÅ GODT DERE KAN! Hardt arbeid nytter. Vis hvem du er, ta gode valg og vær snill! Vær snill mot deg selv, du skal leve med deg selv resten av livet og vær snill mot alle rundt deg. Vi på Apalløkka gjør det vi kan for at du skal ha det bra. Vi er ambisiøse på dine vegne. Vi har trua på deg! Vi stiller krav, og det er godt ment! Vi har øyne både foran og bak, vi ser! Det er også godt ment! Hvorfor ser vi – jo for å hjelpe deg til å bli den beste versjonen av deg selv! Det er også godt ment! Til at du og du og du skal fullføre og bestå videregående skole. Ta kloke og riktige valg! Det er lov å gjøre feil. Mange av dere vet at vi som voksne på Apalløkka vi tåler at dere gjør feil, men vi tåler ikke at dere ikke står for det dere gjør. Vi tåler heller ikke at dere lar en kompis stå igjen med «skitten». Vi forventer at dere tar en for laget, og står for det dere har gjort. Backer hverandre, og er rause. Om du ser at en går alene eller at en medelev har problemer – still opp! Ta han eller henne inn i varmen! Still opp for hverandre!

Vi voksne gjøre mye for at dere skal ha det bra. Det er viktig for oss at du kjenner at alle ansatte på Apalløkka skole liker deg! Vær snill – fortsett å være den du er! Vi liker deg! Og vi er veldig redde for at du ikke skal ha det bra. Du skal ha det bra! Er det noe? Si ifra! Vi kan hjelpe deg nå, vi låner jo deg bare i 3 år. Tenk på dette i jula: På Apalløkka er det mange som er glad i akkurat meg! Dere er gull! Dere er fremtiden! Dere skal passe på oss når vi blir gamle! Og vi er ikke bekymra for at dere ikke klarer det! Vi på Apalløkka har faktisk verdens beste elever! Dere er gull!

Vi er SAMMEN OM at du skal være den beste versjonen av deg selv.

Kjære foresatte. Hold om og hold av de fine barna deres også!

Og med dette ønsker vi dere en GOD JUL og et GODT NYTTÅR!  

Første skoledag etter nyttår er tirsdag 04.01.22. Husk at alle skal ha gjennomført en selvtest før dere kommer på skolen tirsdag 04.01.22.

Julehilsen fra skolens ledelse

Trine, Per-Øyvind, Cathrine & Elisabeth