MOT-foredrag i Apalløkkahallen

MOT-logo

I forbindelse med at Apalløkka skole har blitt MOT-skole, inviterer vi alle som utgjør laget rundt ungdommene våre til et spennende foredrag. Bjørg-Elin Moen fra MOT-Norge kommer for å fortelle oss mer om MOT og om deres tanker rundt hvordan vi som skole og nærmiljø, kan være sammen om å hjelpe ungdommene våre til å ha MOT til å si nei, bry seg og til å leve.

I MOT snakker de om at "It takes a village to raise a child" og dette er en tankegang vi deler med dem. Derfor ønsker vi foresatte på barne- og ungdomsskolene, trenere, lagledere, politikere, ansatte i bydelen, ledere i trossamfunn, naboer og alle andre som er interessert i å lære noe nytt, bli inspirert til å samarbeide videre om å bygge et trygt og godt nærmiljø for alle oss som bor og jobber her med barna og de unge i sentrum.

 

Bjørg- Elin Moen er ansatt i MOT og hun har doktorgrad innen sosialpsykologi. Hun har tidligere vært med på å utdanne skolens MOT-coacher og hatt en spennende MOT-dag sammen med alle de ansatte på Apalløkka. Vi har stor tro på at hun vil engasjere tilhørerne.

 

Vi håper at vi skal klare å fylle Apalløkkahallen mellom kl 18.00 og 20.00 onsdag den 27.11.19.

Vi kommer og vi gleder oss og vi håper å se akkurat DEG der denne kvelden!

Har noen spørsmål vedrørende dette arrangementet, er det bare å ta kontakt med skolens ledelse!

Hjertelig velkommen, alle sammen!

MOT-hilsen fra alle oss på Apalløkka skole